Een feestje op de planning? Sweet sixteen party? Een zomerfestival of een bruiloft? Festivalbandjes maken welk evenement dan ook helemaal af! Laat bezoekers in plaats van corsages of stickers Tyvek polsbandjes dragen. Ben jij druk bezig met de voorbereidingen van een themafeest? Laat je festivalbandjes hier dan bij aansluiten. Kies voor dezelfde kleuren en ludieke teksten. Last van een creativiteitsdipje? Tyvek polsbandjes voor zijn er voor lucky couples, birthday boys- en girls, vrijgezellenfeesten of concertbezoekers. Ontwerp de festivalbandjes helemaal zelf en laat het een aanvulling zijn op je event!
 

Soorten festivalbandjes
Oké, we zijn het erover eens dat er geen feestje meer gevierd wordt zonder festivalbandjes. Tyvek polsbandjes zijn een goedkope, voor de hand liggende optie. Gaat de voorkeur niet uit naar Tyvek polsbandjes, dan zijn bamboe geprinte bandjes wellicht een beter keuze. Deze festivalbandjes worden dus van het natuurproduct bamboe gemaakt en zijn daarom 100% ecologisch verantwoord. Wat hier dicht aan tegen aan ligt, zijn PET geprinte festivalbandjes. Deze bandjes worden gemaakt van 100% gerecycleerd polyester en zijn daarmee ook zeer duurzaam en ecologisch verantwoord.

Geweven festivalbandjes zijn een van de meeste verkochte soort bandjes. Bij deze variant kunnen maximaal 8 PMS kleuren gebruikt worden en bovendien is de automatische sluiting hier 100% sluitend. Een laatste optie, anders dan Tyvek polsbandjes, zijn satijn geprinte festivalbandjes. Deze bandjes zijn ongeveer hetzelfde als de polyester geprinte variant maar het satijn is erg zacht en dit verhoogt het draagcomfort. Satijn geprint zorgt voor sterke, frisse kleuren en een kleurvaste opdruk.

De uitstraling van festivalbandjes
Festivalbandjes worden gedragen op grootschalige evenementen zoals festivals en concerten in voetbalstadions of concertzalen. Zowel voor de organisatie als voor de bezoeker kunnen Tyvek polsbandjes erg behulpzaam zijn. Naast handig, zijn festivalbandjes een toffe aanvulling voor de verzamelhobby van een fervent festivalliefhebber. Niets straalt namelijk zoveel plezier uit als stoffen festivalbandjes. Maar ook Tyvek polsbandjes staan voor symbool zon, zomer, muziek en plezier. De associatie? Een warme zomer, gezelligheid, drankjes, muziek, vriendschappen en herinneringen. Hoe bezegel je dat? Precies, met festivalbandjes! Is de insteek praktischer en hoeft het het bandje niet bewaard te worden? Dan zijn tyvek polsbandjes de beste keuze.

Wanneer komen festivalbandjes ook van pas?
Wellicht kom je tijdens een evenement festivalgangers tegen met dezelfde Tyvek polsbandjes. Vind je ook niet dat festivalbandjes zorgen voor een instant gevoel van saamhorigheid? Bovendien zijn festivalbandjes handig en herkenbaar. Zo kunnen Tyvek polsbandjes niet alleen voor de toegang tot het feest worden gebruikt, maar ook om onderscheid te maken tussen bepaalde bezoekers. Kortom, welke opties bestaan nog meer? Denk dan aan het onderscheiden van VIP-bezoekers, het aanduiden van een verschil in leeftijd of om aan te geven wie er gebruik mag maken van een bepaalde dienst.

Benieuwd naar nog meer varianten op festivalbandjes? Denk dan bijvoorbeeld aan de SOS armband voor kinderen. Deze armband is ideaal om belangrijke gegevens op te noteren als je kind ergens alleen naar toe gaat. Andere variaties op Tyvek polsbandjes? Voorbeelden zijn naailabeltjes, kledinglabels en strijklabels.

Ready? Set, go!